Promóció leírás

Hol vagy, Kajla?

Az albumba összesen 200 matricát ragaszthatsz be a hátoldalukon lévő számok alapján.

Figyelj, hogy mind a megfelelő helyre kerüljön!

Minden matricacsomagban 5 matricát és egy meglepetést találsz, ez lehet 3-féle Kajla kupon, amivel a SPAR és INTERSPAR üzletekben kedvezményt kaphatsz, vagy egy értékes Kajla kártya, amiből minden nevezetességhez szerezhetsz egyet.

A matricacsomagok 69 Ft-ba kerülnek.

A matricacsomagok megvásárolhatók üzleteinkben a pénztáraknál! Ajánlatunk 2019.06.20. és 2019.10.31. között, illetve az árukészlet erejéig érvényes. A készlet üzletenként eltérő lehet.

Kupontípusok
és mennyiségek:

2 000 000 db-os matricacsomag-készletből 500 000-ben találhattok kuponokat.

20%-os termékkupon

Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között egy termék megvásárlására Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között egy alkalommal a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben. A kedvezményre jogosító kupon 1 db termék kedvezményes megvásárlására jogosít. Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel. A kupon más, a termékek vételárát csökkentő kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon nem használható fel valamennyi szórólapunkban/katalógusunkban szereplő összes termékre, a mennyiségi akciós (egyet fizet - kettőt kap, több darab vásárlása esetén olcsóbb stb.), a %-os kedvezményes matricával már leértékelt termékekre, továbbá az AKCIÓ, CSAK SUPERSHOP KÁRTYABIRTOKOSOKNAK!, MOST OLCSÓBB!, JÓ DÖNTÉS!, AJÁNLATUNK! árjelölővel ellátott termékekre, valamint a mobiltelefon-feltöltőkártyákra, göngyölegekre, a SPAR-utalványokra, -ajándékkártyákra, az aktuális hűségakció termékeire, televíziókészülékekre és háztartási nagygépekre. A gyűjtőkartonban is árusított termékeknél (pl. sör, üdítő, ásványvíz) a kedvezmény nem vehető igénybe a gyűjtőkartonra. A kiszolgálópultos és mérlegcímkével ellátott termékekből a maximálisan vásárolható mennyiség 3 kg.

10%-os kedvezmény kupon

Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben. A kupon egy vásárlás során használható fel, egyszeri alkalommal 10% kedvezményt biztosít a vásárolt termékek mindenkori fogyasztói árából, kivéve a 20%-os kuponnal ellátott termékeket, a SPAR ajándékkártyát, göngyöleget, elektronikus mobilegyenleg-feltöltést és a Máltai adománykártyát. A kupon más, a termékek vételárát csökkentő kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel. A kupon beváltásakor SuperShop pont nem kerül felírásra. SPAR express és DESPAR üzletekben nem váltható be a kupon.

500 Ft értékű kupon

Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között 5000 Ft értékű vásárlás felett Beváltható 2019. 06. 20. és 2019. 12. 31. között egy alkalommal, a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben, 5 000 Ft értékű vásárlás után. A kedvezmény értéke a blokk végösszegéből kerül levonásra. Egy vásárlás alkalmával csak 1 db kupon használható fel. A kupon más, a termékek vételárát csökkentő kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon nem használható fel ajándékkártya, elektronikus mobilegyenleg-feltöltés, göngyöleg, Máltai kártya és az aktuális hűségakciós termékek vásárlására. A kupon beváltásakor SuperShop pont nem kerül felírásra. SPAR express és DESPAR üzletekben nem váltható be a kupon.

Játék - kaland – fejtörők!

Az albumba izgalmas feladványok is kerültek. Sikerül mindet megoldanod? A 94. oldalon ellenőrizheted. Ha szeretnél mobilon is találkozni és játszani Kajlával, akkor töltsd le az applikációt!
Keresd a kajla.hu oldalon!

Játszva
ismerheted meg Magyarországot!

Családoddal, barátaiddal fedezzétek fel Magyarországot!
Látogassatok el azokra a helyszínekre, ahol Kajla is járt, ismerjétek meg a nevezetességek történetét, tudjatok meg róluk minél több érdekességet! Az album segítségetekre lesz.