Hol vagy, Kajla? A kaland folytatódik!

A Kajla-album II. kötetébe 200 matricát ragaszthatsz be a hátoldalukon lévő számok alapján. Figyelj, hogy mindegyik a megfelelő helyre kerüljön!

Újabb páratlan látnivalókról olvashatunk Magyarország egész területéről. A kíváncsi vizslakölyök az összes megyét felkeresi, mindenhol 2-2 nevezetességhez kalauzolja az olvasókat. Minden úti célhoz a matricák mellett játékok és fejtörők is tartoznak. A matricacsomagok kupont is rejtenek.
Kalandra fel, Kajla már vár!

A matricagyűjtő-albumot 1999 Ft-os normál áron lehet beszerezni, de a 3000 Ft feletti vásárlás esetén a blokk után járó kedvezménykuponnal az album csak 999 Ft.

Egy matricacsomagot, amely 5 albumba ragasztható matricát tartalmaz, 69 Ft-ért lehet megvásárolni. Minden matricacsomag emellett egy értékes kupont is tartalmaz! A promócióban a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és a SPAR market áruházak vesznek részt.

Játék - kaland – fejtörők!

Az albumba izgalmas feladványok is kerültek. Sikerül mindet megoldanod? A 95. oldalon ellenőrizheted. Ha szeretnél mobilon is találkozni és játszani Kajlával, akkor töltsd le az applikációt! Vár az új, többjátékos mód, próbáld ki barátaiddal! Keresd a kajla.hu oldalon!

Játszva
ismerheted meg Magyarországot!

Családoddal, barátaiddal fedezzétek fel Magyarországot! Az album segítségetekre lesz!

Kalandra fel, Kajla már vár!

Ajánlatunk 2021.05.12. és 2021.05.26. között, illetve az árukészlet erejéig érvényes. A matricacsomag ára 69 Ft. Az album normál ára 1999 Ft. Az album kedvezményes áron történő megvásárlásához szükséges kupon kiadása 2021.05.12. és 2021.05.25. között. Egy vásárlás alkalmával összesen 1 db kupon jár. A blokkon szereplő ténylegesen fizetendő blokkvégösszegnek a SuperShop- és egyéb kedvezmények érvényesítését követően kell meghaladnia a 3.000 Ft-ot; a SPAR ajándékkártya, a göngyöleg és az elektronikus mobil egyenleg feltöltés értéke ebbe nem számít bele. A kedvezménykupon 2021.05.12. és 2021.05.26. között, illetve az árukészlet erejéig váltható be. A kupon készpénzre nem váltható. Egy kuponnal csak 1 album vásárolható meg. Kizárólag sérülésmentes és eredeti kupont van módunkban elfogadni, a kupon bármely sokszorosítása szigorúan tilos. A kupon más, a termék vételárát csökkentő kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe. A kupon elvesztése esetén pótlására nincs lehetőség. Érvényes a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben. SPAR express és DESPAR üzletekben, illetve az online shop-ban nem érvényes a promóció.

Kupontípusok
és mennyiségek:

Minden matricacsomagban 1 db kupon található.

25%-OS TERMÉKKUPON

Beváltható 2021. 03. 11 és 2021. 07. 31. között egy alkalommal a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben. A kedvezményre jogosító kupon 1 db termék kedvezményes megvásárlására jogosít. Egy vásárlás alkalmával csak 1 db kupon használható fel. A kedvezményre jogosító kupon más akcióval vagy kedvezménnyel, valamint a Hűségkuponnal nem vonható össze. A kupon nem használható fel valamennyi szórólapunkban/katalógusunkban szereplő összes termékre, étolaj és kristálycukor vásárlására, karácsonyi és húsvéti édességekre, a mennyiségi akciós (egyet fizet – kettőt kap, több darab vásárlása esetén olcsóbb stb.), a %-os kedvezményes matricával már leértékelt termékekre, továbbá az AKCIÓ, AJÁNLATUNK!, EXTRA AJÁNLAT!, CSAK SUPERSHOP KÁRTYABIRTOKOSOKNAK!, MOST OLCSÓBB!, KIÁRUSÍTÁS, MEGA árjelölővel, illetve sárga árjelölővel ellátott termékekre, valamint az elektronikus mobilegyenleg-feltöltésre, göngyölegekre, a SPAR-utalványokra, -ajándékkártyákra, az aktuális hűségakció termékeire, valamint a televíziókészülékekre és háztartási nagygépekre (mosógépek, mosogató, hűtőszekrény, tűzhelyek). A gyűjtőkartonban is árusított termékeknél (pl. sör, üdítő, ásványvíz) a kedvezmény nem vehető igénybe a gyűjtőkartonra. A kiszolgálópultos és mérlegcímkével ellátott termékekből a maximálisan vásárolható mennyiség 3 kg. A Budapest III., Bécsi út 154. sz. alatti EUROCENTER INTERSPAR áruházban a Studio Moderna üzletrészben kapható termékekre nem használható fel a kupon. Vásárlóink kérésére a vásárlást megelőzően kollégáink készséggel segítenek a termék kedvezményes árának kiszámításában. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos! A kuponnal ellátott termék után SuperShop pont nem kerül felírásra. A kupon a SPAR express és a DESPAR üzletekben, illetve az online shopban nem érvényes!

500 Ft ÉRTÉKŰ kupon

Beváltható 2021. 03. 11. és 2021. 07. 31. között egy alkalommal, a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben, 5000 Ft értékű vásárlás felett. A kedvezmény értéke a blokk végösszegéből kerül levonásra. Egy vásárlás alkalmával csak 1 db kupon használható fel. A kupon más kuponakcióval együtt nem érvényes. A kupon nem használható fel ajándékkártya, elektronikus mobilegyenleg-feltöltés, göngyöleg, Máltai kártya és az aktuális hűségakciós termékek vásárlására. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos! A kupon készpénzre nem váltható. A kupon beváltásakor SuperShop pont nem kerül felírásra. SPAR express és DESPAR üzletekben, illetve az online shop-ban nem váltható be a kupon.

1000 Ft értékű kupon

Beváltható 2021. 03. 11. és 2021. 07. 31. között egy alkalommal, a magyarországi SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletekben, 10000 Ft értékű vásárlás felett. A kedvezmény értéke a blokk végösszegéből kerül levonásra. Egy vásárlás alkalmával csak 1 db kupon használható fel. A kupon más kuponakcióval együtt nem érvényes. A kupon nem használható fel ajándékkártya, elektronikus mobilegyenleg-feltöltés, göngyöleg, Máltai kártya és az aktuális hűségakciós termékek vásárlására. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos! A kupon készpénzre nem váltható. A kupon beváltásakor SuperShop pont nem kerül felírásra. SPAR express és DESPAR üzletekben, illetve az online shop-ban nem váltható be a kupon.